Štefan Kuzma a Pavol Tomašovič v letnej čitárni pri Mestskej knižnici v Modre 29.6.2016

29.06.2016 18:00

Pozývame
29. 6. 2016 o 18.00 h.
Literárny podvečer v novej čitárni v záhrade Kultúrneho domu Ľ. Štúra v Modre.

 
 
Fotka používateľa Kultúrne centrum Modra.
Kultúrne centrum Modra

V stredu 29. júna o 18.00 vás pozývame do letnej čitárne pri Mestskej knižnici v Modre na stretnutie s autormi Štefanom Kuzmom a Pavlom Tomašovičom. Príďte stráviť príjemný letný podvečer v novej literárnej záhrade.

Román Strom na konci ulice predstaví v autorskom čítaní spisovateľ Štefan Kuzma a uvedie aj svoje najnovšie básnické zbierky Cena studne, Naveky, Rukojemník vody. Mosty ponad čas je názov knihy esejí, ktorú v autorskom čítaní predstaví Pavol Tomašovič. Slovom sprevádza Ľubomíra Miháliková.

... jeden je najmä básnikom, no aj mužom mnohých profesií... druhý pracuje s verejnosťou ako hovorca a jeho knihy skúmajú priam filozofiu bytia... obaja sú Trnavčania a v stredu podvečer prídu do našej Letnej čitárne pri Mestskej knižnici v Modre...Štefan Kuzma a Pavol Tomašovič predstavia v autorskom čítaní svoje najnovšie diela ... už 29. júna o 18.00 si môžete s hosťami Ľubomíry Mihálikovej vymeniť postrehy k súčasnému svetu... príďte a podebatujte pri pohári lahodného modranského vína... Spevom a hrou na gitare ozvláštni podujatie umelkyňa Jana Andovská

-lm-


.